وبلاگ تحلیلی یوم الدین

تحلیل های سیاسی اجتماعی با مطالعات شخصی و پژوهشی(همراه با قلت عملایی)

وبلاگ تحلیلی یوم الدین

تحلیل های سیاسی اجتماعی با مطالعات شخصی و پژوهشی(همراه با قلت عملایی)

همیشه انتقاد و تخریب آسانتر از دفاع کردن است ،زیرا در دفاع نیازمند به اندیشیدن و تفکر هستیم .برخلاف انتقاد و یا تخریب که خیال و توهمات نقش اساسی در آن دارند .لذا عدد منتقدین افزون بر مدافعان است . ( مهدی فرش چی )
*
.** تمامی مطالب این وبلاگ تحلیل و تحقیق های خود نویسنده وبلاگ است و هیچ کپی برداری صورت نگرفته است - در حفظ حقوق نویسنده وبلاگ وجدان را در نظر داشته باش **
*
اینجا مطالبی برای اندیشیدن و فکر کردن هست.
.
درواقع این مطالب چکیده هزاران صفحه کتاب است که رو انها فکر و اندیشه شده و به تلخیص برای شما آماده شده.بخوان و باز تو روی انها اندیشه و فکر کن و بنشین پشت میز منتقدین برای جواب دادن.

نبرد من ادولف هیتلر

بخشی از کتاب

آری، این حرف درستی است که انسان خیلی زود به فقر و گرسنگی و بسیاری چیزها عادت می کند و نسبت به همه چیز بدبین میشود. بسیاری از کارگران را دیده بودم که در دوران روستاگری چون درآمد مرتبی داشتند، با ملت و دولت دوست و مهربان بودند و اگر هم از آنان نامهربانی میدید باز هم از آرامش و صلح لذت میبردند. اما وقتی به شهر میامدند در اثر چند بار بیکاریهای مکرر و تحمل بی نوایی، عاطفه و احساس انسانی را از دست داده و خوی یغماگری در آنها زنده میشد و برای ارتکا به هرعملی آمادگی پیدا میکردند. وای به وقتی که این کارگران صاحب زن و فرزند هم بودند …

تا پولی در منزل بود با لقمه نانی میساختند، اما وقتی کارد به استخوان می رسید، لطف و شفقت خانوادگی نیز از بین میرفت و کارگر بدبخت باید با دوجبهه یکی در خانه و یکی در خارج از خانه نبرد میکرد …

کشمکش ها و منازعات خانوادگی از اینجا آغاز شد، دیگر نه پسر پدر را و نه پدر پسر را دوست داشت. پدر برای سرگرمی و تسکین به مشروب پناه میبرد، روزهای تعطیل روز بدمستی و مشروب خوری او بود و برای اینکه بتواند با زن و فرزند خود خوب نبرد کند، به مشروب توسل میجوید و زن بدبخت با هزار کشمکش و دعوا یک سکه پول از شوهرش می گیرد، با این حال او مست و مدهوش به منزل می آید و پس فردا چون میبیند که باید با جیب خالی از منزل خارج شود خدا میداند که چه صحنه ها و تراژدی ها بین زن و شوهر به وجود می آبد …

معرفی کتاب


دریافت
عنوان: نبرد من - ادولف هیتلر
حجم: 7.58 مگابایت

نبرد من، کتابی که توسط آدولف هیتلر نوشته شده است، و بیانگر اندیشه‌های سیاسی هیتلر و ناسیونال سوسیالیسم می‌باشد. هیتلر در سال ۱۹۲۴ هنگامی که در قلعه “لندزبرگ” زندانی بود بخش اول کتاب را با دیکته کردن جملات به منشی خود “رودلف هس” این اثر را به وجود آورد. بخش دوم، پایان همان سال پس از آزادی زودهنگام او از زندان نوشته شد. پس از به قدرت رسیدن حزب ناسیونال سوسیالیسم در آلمان و تشکیل “رایش سوم” این متن به کتاب مقدس حکومت نازی تبدیل شد و حزب در هر فرصتی، از جمله در مراسم ازدواج و اخذ مدرک دیپلم، آن را در میان مردم پخش می‌کرد و پیر و جوان را به خواندن آن فرا می‌خواند. در سال ۱۹۴۳، بیش از ۱۰ میلیون نسخه از این کتاب در آلمان پخش شد.

با قدرت گرفتن ناسیونال سوسیالیست‌ها در آلمان، فروش و توزیع نبرد من نیز رواج گرفت. از اواسط دهه ۱۹۳۰ کتاب هیتلر به خرج دولت به زوج‌های تازه ازدواج کرده هدیه می‌شد، فروش نسخه‌های دست دوم کتاب ممنوع بود و تدریس آن در مدرسه‌ها به عنوان جزئی از برنامهٔ تبلیغاتی حزب ناسیونال سوسیالیست از همین دوران آغاز شد. از این کتاب تا پایان جنگ دوم جهانی نزدیک به یازده میلیون نسخه انتشار یافت.

نبرد من پس از جنگ جهانی هرگز در آلمان تجدید چاپ نشده. البته دلیل اصلی آن مخالفت وزارت دارایی ایالت بایرن بوده که امتیاز نشر آن را در اختیار دارد و ممنوعیتی در این زمینه وجود ندارد. این کتاب به بسیاری از زبان‌های جهان ترجمه شده‌است. از جمله در ایران توسط آقایان فرشاد، عنایت‌الله شکیباپور و … به فارسی ترجمه شده و در ایران به چاپ هجدهم رسیده‌ است.

در روزهای پایانی جنگ جهانی دوم و خودکشی هیتلر تمام دارایی‌های وی از جمله حقوق معنوی آثارش به ایالت باواریا تعلق گرفت. طبق قوانین ایالتی و با تأیید دولت فدرال آلمان، باز نشر این کتاب به مدت ۷۰ سال ممنوع اعلام شد. این مهلت در سال ۲۰۱۵ به پایان رسید. رسانه‌های جمعی در ماه ژانویه سال ۲۰۱۴ گزارش دادند که متن کتاب هیتلر در میان کتاب‌های الکتریکی «آمازون» در مقوله «کتاب‌ها و متون سیاسی» بالاترین مقام فروش را داشته است. این کتاب پس از مرگ وی برای نخستین بار از روز ۱ ژانویهٔ ۲۰۱۶ در کتابفروشی‌های آلمان در دسترس عموم قرار گرفت.

نگارش نبرد من:

در سال ۱۹۲۳ که هیتلر به اتهام خیانت به کشور در جریان کودتایی که بر علیه دولت وقت آلمان و ایالت باواریا انجام داد (معروف به کودتای آبجوفروشی)، در زندان لندزبرگ زندانی بود، متن کتاب را به منشی خود، رودلف هس که با او هم‌زندان بود، دیکته کرد. هیتلر به پنج سال زندان محکوم شده بود اما او و منشی اش پس از گذراندن ۹ ماه در ۲۰ دسامبر ۱۹۲۴ آزاد شدند و پس از آزاد شدنشان از زندان، کتاب را تکمیل و به چاپ رساندند. بخش نخست آن در دوازده فصل، با عنوان “یک تسویه حساب” در ۱۸ ژوئیه ۱۹۲۵ به چاپ رسید؛ بخش دوم آن در پانزده فصل و با عنوان “جنبش سوسیالیست ملی” در بهار ۱۹۲۶ به چاپ رسید. عنوان اصلی انتخابی هیتلر “چهار سال و نیم نبرد در برابر دروغ، حماقت و بزدلی” بود. ناشر نازی آن “مکس آمان”، این عنوان را بسیار پیچیده می‌دانست و تصمیم گرفت آن را به “نبرد من” کوتاه کند. این کتاب در سالهای نخست انتشار موفقیت چندانی نداشت ولی از سال ۱۹۳۳ و کسب قدرت توسط هیتلر و حزب نازی به شدت معروف شد و درآمد فراوانی داشت.

اتهامات مطرح شده در کتاب:

‌آدولف هیتلر، در کتاب نبرد من، مردان یهودی را به سوء‌ استفاده جنسی از دختران آلمانی متهم کرده‌ بود.

منع حقوقی انتشار کتاب در آلمان:

سال ۲۰۱۵ میلادی منع حقوقی انتشار کتاب نبرد من برداشته شد. با وجود این، چاپ و نشر کتاب “نبرد من” در آلمان همچنان ممنوع بود. به نظر مقامات قضائی کشور «بنا به مسئولیت تاریخی آلمان» این کتاب «ضدانسانی» پس از آن هم نباید حتی به صورت ناقص منتشر شود. خرید و فروش نسخه‌های قدیمی این کتاب که به قبل از سال ۱۹۴۵ برمی گردد آزاد است ولی به شرطی که برای اهدافی مثل تحریک و ترویج دشمنی‌های نژادی و یا خشونت‌های سیاسی مورد استفاده قرار نگیرد، اما حق انحصاری آن در اختیار وزارت دارایی ایالت بایرن است، که نشر آن را قدغن کرده بود. طبق قانون حق تألیف، با گذشت هفتاد سال از مرگ یک مؤلف یا نویسنده، هر متنی برای انتشار آزاد می‌شود و دیگر کسی نمی‌تواند با این قانون از نشر آن جلوگیری کند. آدولف هیتلر در ۳۰ آوریل ۱۹۴۵ در برلین خودکشی کرد.  نبرد من  از روز اول ژانویه ۲۰۱۶ در کتابفروشی‌های آلمان در دسترس عموم قرار گرفت.

ساختار کتاب:

هیتلر بخش اول این کتاب را با شرح دوران کودکی و جوانی خودش در “وین” آغاز کرده و پس از آن به تحلیل سرگذشت کشور آلمان در جنگ جهانی اول و دلایل و عوامل شکست آنها در جنگ را مورد بحث قرار داده که محوریت این عوامل را توطئه ها و دسیسه های کمونیست ها و یهودیان آلمانی می داند. در بخش دوم کتاب، هیتلر در مورد آینده آلمان و حزب ناسیونال سوسیالیسم و اهدافش سخن می گوید. از عقاید فلسفی حزب نازی، اهداف سیاسی اش، موضوع دولت و ملت و رابطه صحیح شان، روشها و تبلیغات سیاسی، تعلیم و تربیت صحیح جوانان و … را مورد بحث قرار می دهد. عناوین این بخش ها عبارتند از:

بخش اول: یک تسویه حساب

• فصل اول: دوران کودکی و کانون خانوادگی

• فصل دوم: سالهای تحصیل و تحمل مشقت در وین

• فصل سوم: ملاحظات سیاسی عمومی بر اساس دوره حضور من در وین

• فصل چهارم: در مونیخ

• فصل پنجم: جنگ جهانی

• فصل ششم: تبلیغات جنگ

• فصل هفتم: انقلاب

• فصل هشتم: آغاز فعالیتهای سیاسی من

• فصل نهم: برای چه آلمان شکست خورد

• فصل دهم: حزب کارگر آلمان

• فصل یازدهم: ملل و نژاد

• فصل دوازدهم: اولین طلیعه پیشرفت حزب کارگر ناسیونال سوسیالیست

بخش دوم: جنبش سوسیالیست ملی

• فصل اول: عقاید فلسفی حزب

• فصل دوم: دولت

• فصل سوم: موضوع-دولت و ملت

• فصل چهارم: مفهوم دولت از نظر راسیست

• فصل پنجم: مفهوم فلسفی سازمان دولت

• فصل ششم: اولین مبارزه و اهمیت سخنرانی

• فصل هفتم: مبارزه جدید با جبهه سرخ

• فصل هشتم: نیرومند تا وقتی تنهاست نیرومند می‌ماند

• فصل نهم: حمله‌ها چگونه آغاز می‌شدند

• فصل دهم: فدرالیسم غیر از ظاهرسازی چیزی نیست

• فصل یازدهم: پروپاگاندا مسئله سازمان

• فصل دوازدهم: مسئله سندیکاها

• فصل سیزدهم: سیاست آلمان و مسئله اتحادهای بعد از جنگ

• فصل چهاردهم: سیاست یا جهت گیری شرقی

• فصل پانزدهم: حق دفاع اضطراری

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۴/۲۶
مهران جوانشیر مقدم - #رند

Adolf Hitler

Mein Kampf

my war

ادولف هیتلر

نبرد من

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی